A M P E L T – “Més valencià que cagar taronges”

Som una marca nova que vol donar a veure tot allò que tenim a la nostra terra i que forma part de la nostra cultura. És una manera de veure i entendre la vida. Un estil que viu dins de poble valencià i que ens sentim cridats a despertar de nou! Perquè ens sentim compromesos a treballar per la nostra terra, com cal i amb el perquè ben clar. Per a nosaltres la millor manera de expressar-ho és amb la taronja, el fruit dels camps on hem crescut.

Som una marca que vol que t’identifiques amb ella igual que nosaltres ens identifiquem amb València, per això, volem inspirar-te i animar-te a descobrir tot allò que no saps que tenim a la nostra terreta.

TRANSMETRE EL QUE ÉS SER VALENCIÀ

CAMP

La terra ens fa sentir vius. Qui no ha tornat de viatge i ha baixat la finestra del cotxe per olorar els tarongers en flor? O qui no ha anat a fer-se un bon arròs al Palmar i després ha anat a veure la posta de sol a l’Albufera?

O encara millor, qui no ha anat a una caseta de camp a fotre’s una paella, a fer-se unes cassalles i tirar una partida de truc!

Res d’això no seria possible sense el nostre camp i les persones que treballen per mantindre’l, que no són altres que els llauradors… I nosaltres volem posar en valor tot el seu treball, perquè València és Terra i la Terra és València.

HISTÒRIA

Pintura, Arquitectura, Música, Gastronomia,  Literatura… Però tot açò seria impensable sense els valencians i les valencianes que ho han treballat al llarg del temps.

Gràcies al compromís d’aquestes persones, podem gaudir dels edificis a les nostres ciutats, de l’art, de les lletres, de la música… I ens podem sentir orgullosos de dir-nos valencians estiguem ací, a casa, o a qualsevol altra part del món. 

Ara és el moment de pegar un pas endavant i seguir el seu camí, amb la gran voluntat de millorar i de crear la nostra pròpia història que ens identificarà en un futur no molt llunyà.

TRADICIÓ

Des de ben menuts hem seguit els passos dels nostres majors, els quals ens han transmés l’estima per la nostra llengua i alguns costums que ens identifiquen com el que som. 

Segur que has anat alguna vegada d’esmorzar amb els amics, has fet una bona ‘torrà’ en Pasqua o has anat a alguna que altra mascletà. Sí, coses tan senzilles com aquestes que et fan aborronar, riure o plorar. 

Per això, no podem deixar que tot açò desaparega. Per aquest motiu, ara, com a joves valencians, ens sentim cridats a portar i ensenyar amb orgull tot allò que hem heretat al món sencer, tant a tu com als nostres menuts i grans. 

CREEM UN NOU CONCEPTE

UNIM L’ESTIL DE VIDA VALENCIÀ AMB LA MODA

  • Escoltem el vincle que mantenim amb la terra.
  • Com tu, Ampelt s’identifica amb els tresors autòctons.
  • Per això, després de trobar la necessitat de veure’s reflexats amb un estil propi, Ampelt aposta per portar a la moda el que mai s’ha de d’oblidar: les arrels que ens fonamenten, que ens fan progressar, que ens fan empeltar en aquest camí tan llarg. És a dir, el nostre camp, la nostra història i la nostra tradició.

Amb la soca preparada i tu assabentat, és hora d’empeltar. Estàs preparat per a fer-ho junt a nosaltres?

Shopping Cart