Com pots apadrinar un Taronger?

  1. Adquireix una de les nostres camisetes. 
  2. Al rebre la teua camiseta, junt a ella, trobaràs una targeta amb el codi del teu taronger. Aquest arbre del nostre camp passarà a ser teu durant un any! 
  3. En el moment de la recol·lecció t’avisarem de la collita que ha produït el teu taronger. I aleshores, podràs decidir si vols que t’enviem les taronges perquè pugues gaudir de la collita del teu taronger apadrinat.
  4. Rebràs a casa els quilos de taronges valencianes que ens hages encomanat. Sols et quedarà disfrutar d’elles!

(El preu per kg de taronges serà d’1€ que inclourà el cost de producció, collita i manufacturació)

Tarongers apadrinats

Plànol camp de Tarongers | "La Carrasquera"

Localització:

València | Comarca de la Ribera Baixa | Terme Municipal de Sollana | Partida de la Carrasquera

Cultiu:

Taronger dolç de la varietat ‘Lan-Late’ [Citrus sinensis (L.) Osb.], empeltat sobre el peu ‘citrange Carrizo’ [Citrus sinensis (L.) Osb. x Poncirus trifoliata(L.) Raf.] 

  • Què és un peu o portaempelts?

És una planta sobre la qual s’ha empeltat una altra. En els cítrics és imprescindible per a previndre malalties com la “Tristesa”, la qual assolà la citricultura al llarg del segle XX. A més a més, també ajuda a millorar la qualitat del fruit i la tolerància de la planta davant de situacions extremes de sequera o d’incidència de plagues.

Els arbres tenen 8 anys i la parcel·la de cultiu es troba en òptimes condicions sanitàries i nutricionals.

Reg:

“A manta”, de la mateixa manera que els nostres iaios han cultivat els camps des que eren xicotets.

Junts formem una gran família!

Cadascun dels tarongers dels camps valencians creiem que és com una persona, però que, a causa dels problemes que arrosega l’agricultura, han sigut abandonats. Per això no volem que desaparega cap altre. Estàs disposat a tirar-nos una mà?! Anima’t i ajuda’ns a lluitar per aquest trosset d’història que no volem que es perda. Junts podrem formar una gran família!

Shopping Cart